جغد چگونه موجودی است

جغدها به راسته بوفیان (Strigiformes) تعلق دارند. برای این راسته در فارسی نامهای زیادی پیشنهاد شده است مانند شب شکران، چون اغلب در شب شکار می کنند، جغد شکلان چون اغلب شبیه جغد هستند و جغدها گروه بزرگی از این راسته را تشکیل می دهند.

جغد از انواع موش‎ها تغذیه می‌کند. جغد معمولاً شکار خودش را به کمک منقار نیرومندش تکه تکه می‌کند و می‌خورد. جغدها معمولا طعمه خود را درسته می‌بلعند و پس از آن‌که بخش‌های گواردنی آن را گواردند بازمانده آن را به شکل تفاله از راه دهان بیرون می‌اندازند.

ویژگی جغدها
:arrow_left: صورت پهن، منقاری خمیده

:arrow_left: چشم‌های درشت

:arrow_left: پاهای بزرگ

:arrow_left: چنگال‌های تیز و نیرومند

:arrow_left: منقار قلاب شکل نیرومندش

:arrow_left: هوای تاریک را دوست دارد

:arrow_left: شب‌ها پرواز می‌کند

جغد ها شش نوع مختلف هستند که در یک گروه بزرگ از پرندگان شکاری به نام جغدسانان قرار گرفته اند.
جغدها می توانند در شب به خوبی اطرفشان را ببینند و اصلا عاشق تاریکی هستند و در شب خوب پرواز می کنند و هم چنین بی صدا پرواز می کنند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *